logo J.A. Balck BV
phone J.A. Balck BV

+31(0) 10 485 0134


Marinspect


Warning: Use of undefined constant txt - assumed 'txt' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/html/application/views/cms/content.tmpl on line 15
Onze partner Marinspect is een bedrijf uit Sweden, met een vestiging in Nederland, in het Rotterdamse havengebied.

De ervaren onderhoudstechnici van Marinspect zijn gecertificeerd en bevoegd voor het onderhoud van alle grote merken en soorten reddingsboten, davits, lieren en ontgrendelingsmechanismen. De meeste ingenieurs hebben de Level III-status bereikt en de eigenaar en technisch manager van Marinspect, Mattias Malmberg, is adviseur van de Swedish Transport Agency op het gebied van reddingsboten, zowel op nationaal niveau als binnen IMO (International Maritime Organisation).

Veiligheid en efficiëntie aan boord
Bij Marinspect leven, eten en slapen we veilig. U merkt dit helemaal, van werkvoorbereiding tot ... nou ja, niet tot facturering maar bijna! Over de factuur gesproken, laten we de oprichter van Easyjet Stelios Haji-Ioannou (die deze les heeft geleerd in de olietanker-industrie) citeren; "Als u denkt dat veiligheid duur is, probeer dan een ongeluk."

Met Marinspect als uw serviceprovider, gaan veiligheid en efficiëntie hand in hand! Hoe? Om een ​​veilige werkomgeving te bereiken moet je goed georganiseerd en goed voorbereid zijn. Als u goed georganiseerd en voorbereid bent, brengt u de juiste gereedschappen en apparatuur mee en kunt u efficiënter werken en het werk doen op slechts één stop. Marinspect is dat allemaal!

Verder zijn operationele tests en belastingtests een activiteit met een hoog risico. Periode. Marinspect heeft veel geïnvesteerd en veel verschillende methoden en testapparatuur uitgevonden om deze risico's te minimaliseren. Als bonus hebben deze methoden en apparatuur doorgaans veel minder mankracht van Marinspect nodig. Daar ga je - veiligheid en efficiëntie hand in hand!


"Laat het aan Marinspect"

De regels voor levensreddende apparaten zijn complex. Omdat Marinspect echter gericht is op levensreddende apparaten, weten we precies wat de regels van u en uw apparatuur vereisen. Niets meer niets minder. Dus, ontspan en laat het aan ons over - wij houden de van toepassing zijnde regels en van uw apparatuur bij en vertellen u ruim van tevoren wanneer het tijd is voor welke service, heel vaak met een aanbeveling. Dit kan zijn om twee nabije evenementen te combineren om kosten te besparen en de impact op het milieu te verminderen. Als u ons gewoon op de hoogte stelt van de planning van het schip, zorgen wij voor al het andere: inspectie, onderhoud, tuigage en levering.

Bekijk onze Flyer

Bekijk Brochure.


 
Neem contact met ons op!